Šta je zapravo NLP?

NLP (neuro lingvističko programiranje) je metodologija koja je utemeljena pre oko 40-ak god.u Americi.

Bavi se proučavanjem načina na koji pojedinci postižu izuzetne rezultate u najrazličitijim oblastima života. Tokom tih istraživanja, došlo se do toga da je vešta komunikacija osnov svakog napretka, pa su tako osmišljene razne tehnike i metode koje se mogu upotrebiti zarad ostvarenja nekog cilja.

Da li je ovaj trening za mene?

Ako ste završili svoje školovanje i trenutno ste nezaposleni, verovatno želite da konkurišete na nako radno mesto, i ne znate kako da to uradite sa uspehom.

Možda ste do sada poslali svoju biografiju na desetine adresa, ali odgovora nije bilo.

Možda ste bili i na više razgovora za posao, ali bez uspešnog ishoda.

Ako se pronalazite u gore navedenom ovaj trening je upravo za Vas.

Koji mi benefit donosi ovaj trening?

Naučićete određene načine pismenog obraćanja i pisanja propratnog pisma uz CV, što će učiniti  da se Vaše propratno pismo razlikuje od svih ostalih i da zaintrigira pažnju poslodavca kako bi baš Vas pozvao na intervju.

Uz primenu odredjenih tehnika, naučićete da se pripremite za intervju, tako da delujete sigurno i samouvereno, a da ste istovremeno opušteni i mirnog glasa.

Naučićete da svesno pokrenete nesvesne procese i prepoznate koji je tip sagovornika pred Vama. Naučićete da mu se obratite na način da Vas razume, da oseća da ste na istim „talasnim dužinama“. Kada lično zablistate na samom razgovoru i još poslodavcu postanete simpatični, tada će on poželeti da Vas zaposli.

I šta ako ne dođem na trening?

Ako ne dodjete na ovaj trening, verovatno ćete nastaviti svoj život kao i do sada i konkurisati na željena radna mesta sa nekom dozom sumnje da ćete biti izabrani. I možda i hoćete.

A šta ako dođem na trening?

Ako dođete na trening i još posle primenite naučeno, može Vam se desiti da napravite promenu u odnosu na dosadašnji život, takvu da ostvarite svoje želje, planove i težnje i sve dobrobiti koje Vam donosi željeni posao, a što Vi sami najbolje znate. Na Vama je da odlučite.

Koliko će mi vremena biti potrebno?

Dinamika treninga:

4 dvočasovne radionice u toku mesec dana, u posle podnevnim terminima, petkom.

Zašto je ovakva dinamika treninga? Vežba, vežba, vežba…

Zato što želimo da vam damo dovoljno vremena posle svake radionice da vežbate i primenjujete naučeno.  Želimo da u toku tih 7 dana koje imate između dve radionice, shvatite da tehnike koje ste naučili zaista “rade”. Tehnike koje naučite moćićete da primenjujete u mnogim drugim situacijama u svakodnevnom životu, ne samo na razgovoru za posao.

Cena?

Cena celog treninga je 11,999 rsd

Mogućnost plaćanja na 3 rate.

Za sve informacije budite slobodni da  nas kontaktirate:  Tel: 065/5508112; 063/339228 E-mail: office@urbannetwork.rs

Prijavite se ili postavite pitanje